Başkanın Mesajı

1969 yılında Eğitim-Öğretime Sanat Okulu ismi ile başlayan ve Düzce Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ismi ile devam eden yaklaşık 25.000 civarlarında mezunu olan derneğin başkanlığını yapmaktayım.

Haziran 2021 yılında Düzce Endüstri Meslek,Teknik Lise, Anadolu Teknik Lisesi Mezunlar Derneği başkanı olarak seçildikten sonra yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımız ile birlikte hedeflerimize ulaşmak amacı ile faaliyetlerimize başladık.

Derneğin yapılan ve yapılacak olan faaliyetlerini duyurmak, mezunlarımızı, okuyan öğrencilerimizi, öğretmenlerimizi ve personelimizi birbirine tanıtarak, paylaşmaya, dayanışmaya ve bütünleştirmeye yardımcı olmak, geçmişten geleceğe bir köprü oluşturmak vizyonu ile çalışan mezunlar derneğimizin başkalığını yapmaktan onur duymaktayım.

Yemekli toplantılar, konserler, tiyatrolar, sportif faaliyetler, geziler, bilimsel çalışmalar, mesleki toplantılar, sergiler vb. etkinlikler yapmak, üyeler arasında beşeri münasebetlerin geliştirilmesi ve devam ettirilmesini sağlamak ana hedefleri olan derneğimizin yanında bütün mezunlarımızı  görmek isteriz.

Okulların vereceği ilim ve fen sayesinde; Türk milleti,Türk sanatı,Türk ekonomisi ve Mesleki Eğitimi bütün güzellikleri ile gelişerek dünyada büyük başarılara imza atacaktır diyerek saygılarımı sunarım.

Süleyman BEYAZ
Dem-Tat-Der Başkanı