Derneğimiz Hakkında

Düzce Endüstri Meslek,Teknik,Anadolu Teknik Lisesi Mezunları Derneği

1. Mezunlarına eğitim, mesleki gelişim ve iş imkanları sağlamak amacıyla etkin çalışmalar yapmak,
  2. Düzce Borsa İstanbul Mesleki ve Anadolu Teknik Lisesi'nin gelişimine katkıda bulunmak,
  3. Üyeleri, mezunları, öğrencileri, okulda görev yapan, yapmış öğretmen ve diğer çalışanlar arasındaki dayanışmayı artırmak, sosyal, kültürel, sportif ve mesleki yaşantılarına katkıda bulunmak amacıyla 2006 yılında kurulmuştur.

Tüzüğünde çok geniş bir faaliyet alanına sahip olan derneğimizin çalışmalarını şöyle sıralayabiliriz; teknik eleman arayan fabrikalarla, iş arayan mezunlarımızın buluşturulması. Okulumuzdan mezun olup 4 yıllık Üniversiteyi kazanan başarılı ihtiyaç sahibi öğrencilerimize her yıl burs verilmesi. Mezunlarımızı her yıl bir gün de olsa bi araya getirecek buluşma programı hazırlanması. Zaman zaman kariyer günleri düzenleyerek öğrencilerin mesleklerinde başarılarının artırılması. Başarılı, çalışkan, dereceye giren öğrencilere ödüller verilmesi, yemekhanemizde fakir öğrencilere katkıda bulunulması. Mezun öğrencilerimizie okulda kurslar, seminerler açılması için katkıda bulunulması. İftar yemeği verilmesi vb. Halen derneğimize kayıtlı 122 üye vardır. Derneğimize kayıtlı olmayan mesaj sisteminde telefon numaraları ve isimleri lan 2500, okulumuzdan mezun olan öğrenci sayısı ise yaklaşık 15000 civarındadır.